flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Кіцманського районного суду Чернівецької області запрошуються особи на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору).

23 листопада 2022, 11:19

До Кіцманського районного суду Чернівецької області запрошуються особи на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» (у період дії воєнного стану без конкурсного відбору):

– судового розпорядника (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану, посадовий оклад  - 5200 грн.) – 1 посада;

– головного спеціаліста з інформаційних технологій (строково, до призначення переможця конкурсу або до спливу дванадцятимісячного строку після припинення чи скасування воєнного стану) – 1 посада;

 Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

  • судовий розпорядник: вища освіта за спеціальністю/галуззю знань «Право», «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» зі ступенем не нижче бакалавра.
  • головний спеціаліст з інформаційних технологій: вища освіта відповідного професійного спрямування зі ступенем бакалавра або магістра.

            Досвід роботи вітається.

 

Особа, яка бажає працювати в Кіцманському районному суді Чернівецької області на вказаних посадах надсилає на офіційну електронну адресу суду inbox@km.cv.court.gov.ua , або особисто завітавши до суду може подати такі документи:

  1. Резюме;
  2. Документи, що підтверджують наявність у неї громадянства України та відповідної освіти.

У разі направлення документів електронною поштою в темі електронного листа просимо зазначати на яку саме посаду особа претендує.

 Особа, яка претендує на зайняття посади державної служби у період дії воєнного стану не подає декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», та документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної».

Особи, призначені у період дії воєнного стану посади державної служби подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбачену Законом України «Про запобігання корупції», документ про підтвердження рівня володіння державною мовою відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» протягом трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану, у разі якщо такі документи не були подані ними раніше.

Після припинення чи скасування воєнного стану, але не пізніше шести місяців з дня його припинення чи скасування, на посади державної служби, на які особи призначені, оголошується конкурс. Граничний строк перебування особи на посаді, на яку її призначено становить 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

За більш детальною інформацією можна звертатися за телефоном (03736) 2-17-57 до головного спеціаліста по роботі з персоналом Савчук Алли Дмитрівни.