flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом розглянуто резонансну справу.

11 березня 2021, 12:24

          5 березня 2021 року Кіцманький районний суд розгляднув кримінальну справу відносно лікаря КНП "Кіцманська ЦРЛ" (далі ОСОБА у відповідних відмінках). Дану ОСОБУ визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.140 КК України, та призначено йому покарання у виді обмеження волі строком на два роки з позбавленням права займатися лікарською діяльністю строком на один рік шість місяців.
          На підставі ст.75 КК України ОСОБУ звільнено від відбування основного покарання у виді позбавлення волі, якщо він протягом одного року шести місяців іспитового строку не вчинить нового злочину та виконає покладені на нього обов`язки. Відповідно до п.1 та п.2 ч.1, п.2 ч.3 ст.76 КК України ОСОБУ зобов`язано періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання, не виїжджати за межі України без погодження уповноваженого органу з питань пробації.
           Цивільний позов в крмінальній справі задоволено частково. Стягнутуто з ОСОБИ на користь потерпілої 100 000 гривень моральної шкоди.